Adventskalender med egna foto & bilder
Adventskalender med egna foton - Billigt DIY julkalender

Julkalender med egna bilder – Billig DIY adventskalender

Om du bläddrar igenom fotogalleriet på din mobiltelefon kommer du sannolikt att stöta på en skattkista av minnen, långt fler än de 24 som skulle rymmas i en traditionell adventskalender. Det är här som idén med en fotokalender verkligen kommer till sin rätt. Denna unika adventskalender erbjuder en daglig dos av nostalgi och glädje, med handplockade foton som representerar minnen från det gångna året eller kanske till och med från hela ditt liv. Det är helt och hållet upp till dig att bestämma vilka ögonblick som förtjänar en plats i denna personliga tidskapsel.

Denna fotokalender är inte bara en fantastisk gåva att ge till din partner, utan den har också en universell dragningskraft som gör den till en utmärkt present för nästan vem som helst i din närhet. Vi är övertygade om att de flesta skulle bli både glada och förväntansfulla över att se vilka foton du har valt ut. Detta gäller inte minst äldre släktingar som mormor eller farmor, som säkerligen skulle uppskatta en sentimental resa.

Och om vi talar om universella gåvor, låt oss inte glömma tekalendern. Denna är en annan fantastisk idé som verkligen passar alla och envar. Vem kan motstå charmen av en rykande het kopp te under en kall och grå decemberkväll? Det är den typ av enkel men ändå djupt tillfredsställande glädje som en tekalender kan erbjuda. Så oavsett om det är en fotokalender fylld med personliga minnen eller en tekalender som värmer själen, har du möjligheten att göra den kommande julen till en månad fylld av dagliga överraskningar och varma känslor.

  • Prisvärd och personlig adventskalender som kommer uppskattas av de flesta.
  • 24 egna foton som blir ett överraskning varje dag under dagarna från till jul.
  • Missa inte alla andra tips på årets adventskalendrarna.