Glas med gravyr - Vin julklapp

Vinglas med gravyr i julklapp

Vännen, föräldern eller partnern. Ja vem som helst för den delen som gillar att ta ett glas vin kommer tycka att vinet smakar bättre i ett personligt vinglas. Prisvärda glas där du väljer text, ofta på två rader. Kärleksfulla eller vänskapliga vinglas med olika inriktningar har butiken gott om. Önskar du göra julklappen tyngre så skaffar du även ett gott vin som han/hon/ni kan fylla upp det nya glaset eller glasen med direkt på julafton.

Glas är ett populärt julklappstips, för vem behöver inte några nya glas så säg? Vin är en känslodryck och tillfället spelar stor roll hur pass gott vinet uppfattas just för dagen. Glaset är också en faktor som helt klart kan både få upp, och ner, känslan och smakerna av det som finns i glaset. Dessa glas kanske inte är de dyraste kristallglas som finns, men de har den rätta känslan i och med gravyren.

Kan det bli ett glas i badbaljan tro? En storsäljare och hett julklappstips nu till julen.

  • Vinglas är en fin julklapp som de är. Vill du bygga på tipset ytterligare så ger du glasunderlägg, vin och ett gott tilltugg.
  • Bra val av julklapp till vännen som gärna tar sig ett glas vin ibland. Njut varje dag eller någon fint kan bli gravyren.
  • Graverat är de mest effektfulla julklapparna du kan ge i och med att produkterna blir i det närmaste helt unika med din text.

Graverade vinglas finns även hos följande butik;

Se vinglas UTAN gravyr hos;