Världens största tillverkare av doftljus

Yankee CandleUnder cirka 50 år har Yankee Candle tillverkat doftljus av absolut högsta kvalité. Det är deras fräscha dofter och välvalda ingredienser som doftljusen blivit så oerhört omtyckta. Allt eftersom Yankee Candles popularitet ökat så har även produktutbudet blivit större. Nu kan vi hitta allt från ljus till aromlampor och doftoljor.

Så vem ger du Yankee Candle julklappen till då? Precis vem som helst. Stora som små kommer garanterat uppskatta dofterna som ljusen skapar. Förutom att atmosfären blir fyllt med väldoft så är även de smarta glasen med stearin väldigt dekorativa. Med smarta menar vi främst locket som gör att det är busenkelt att släcka ljuset, utan att rök sprider sig i hemmet.

Känns priserna på 300 kronor för dyrt för ett stort Yankee Candle doftljus? Att satsa på att ge bort flera mindre i julklapp är ett bra sätt att upptäcka nya doifter. De kostar från cirka 30 kronor styck.

Ett annat coolt doftljus som fått ett stort uppsving senaste åren är Woodwick. En veke i trä gör att doftljuset sprakar likt en brasa. Hur mysigt som helst!

  • Ska vi gå efter tillverkning så är doftljusen från Yankee Candle de absolut populäraste doftljus du kan ge i julklapp.
  • Att satsa på ljus är helt rätt till jul eftersom vi har många mörka månader framför oss.
  • Fundera om du vill ge bort ett stort ljus eller flera småljus.

Vart hittar du Yankee Candle julklappar till billigast pris? Jämför butikerna och spar pengar!