Rund ostbricka med gravyr - Personliga julklappar & julklappstips

Personlig ostbricka – Julklappstips 400 kr

Vi älskar personliga julklappar och här är det optimala julklappstipset till den som gillar ost. Oerhört snygg brickor där det även följer med tre stycken bestick för att enkelt skär & hyvla ost. Genom att välj din egna personliga text så kommer denna julklapp bli en av årets största succé!

Låter ostbrickan med allt därtill som en dyr julklapp. Ja det tycker vi också, men faktum är att priset för allt endast är cirka 400 kr. Snacka om värdefull julklapp till ett lågt pris. Gravyr, brodyr och framkallat är valen för att enkelt göra julklapparna unika och personliga. Eftersom denna kategori är en av de mest efterfrågade så har vi givetvis storsatsat med många bra julklappstips. E-handlaren har även mängder av skärbrädor och serveringsbrickor som alla passar utmärkt som julklapp.

Ett tips är att tänka till alla julklappar du ska ge. Kanske går det att hitta flera stycken från samma webbshop? Spar tid genom att inte behöva åka till posten fler gånger. Samt förhoppningsvis så kan fri frakt uppnås hos många av butikerna.

Önskar ni julklappstips efter prisbild? Se alla sidor i menyn eller kolla till exempel in alla julklappar för 400 kr som ostbrickan ligger på.

  • Extremt populär personlig julklapp så klipp till på dina ostbrickor med gravyr i god tid.
  • Stort plus att både gravyr och bestick ingår i det ringa priset av 400 kronor.
  • Materialet är massivt bokträ.

Se flera fina ostbrickor med gravyr hos;

Skaffa rund ostbricka UTAN gravyr hos;