Kahls tekalender 2023 - Te adventskalender

Julkalender med te – Kahls bästa tekalendern 2023

Förvandla din december till en månad av te-magi med Kahls telalender 2023. Denna exklusiva adventskalender är inte bara en samling av 24 tepåsar, det är en inbjudan till en resa genom teets rika historia och mångfacetterade smaker. Varje påse är noggrant utvald för att ge dig en unik upplevelse som sträcker sig från frö till kopp, och varje dag under december blir en ny möjlighet att utforska och fördjupa din förståelse för denna ädla dryck.

Kalendern kommer i en elegant och robust låda, utrustad med magnet och lock, vilket gör den till en perfekt present eller en lyxig behandling för dig själv. Inuti finner du 24 påsar te, var och en innehållande 4 gram löste, en tesil och ett informationshäfte. Sortimentet är en balanserad blandning av svart te, grönt te, örtte, oolong och rooibos. Oavsett om du är en inbiten teälskare eller en nyfiken nybörjare, finns det något i denna kalender som kommer att tilltala dig. Varje påse räcker till två koppar, vilket gör det idealiskt för att dela en intim stund med en partner eller en god vän.

Årets tema för Kahls tekalender är “Från Frö till Kopp”, och det är verkligen en resa du kommer att vilja göra. Kalendern tar dig med genom teets fascinerande värld, från dess ursprungliga odling och skörd till de olika bearbetningsmetoderna och slutligen, till konsten att brygga den perfekta koppen. Det medföljande informationshäftet är inte bara en guide till de olika teerna i kalendern, utan också en djupdykning i teets kultur och historia. Du kommer inte bara att njuta av en ny smak varje dag, utan också att förvandlas till en sann te-konnässör. Förbered dig på att imponera på dina vänner och familj med din nyvunna expertis och upptäck glädjen i att verkligen förstå och uppskatta varje kopp te du dricker.

Vill ni ha flera adventskalendrar med te så kolla även in kalendern från Lizette Andersson & Sofie Thunman. Perfekt för er som vill dricka te både på morgonen och på kvällen.

  • Prisvärd adventskalender med te som kostar 289 kronor.
  • Till Kahls tekalender så följer även en tesil och informationshäfte med.
  • Agera snabbt då 2023 års adventskalendrar löper en stor risk att sälja slut tidigt.