Nagellack adventskalender 2023 - Billig julkalender

Adventskalender för manikyr – Nagellackskalender

Är det nagellack och en snygg manikyr som gillas mest av allt? Då är en adventskalender med nagellack ett bra val att överraska med till den första december när lucka nummer ett äntligen får öppnas. Kalendern har en vikt på runt 650 gram och innehåller bland annat 18 stycken nagellack. Färgerna är blandade så vi finner mata, glittriga och metallicfärger.

Så vad kan vi förvänta oss av adventskalendern då? Med tanke på priset som ligger på 249 kronor så är det lätt att bli lite skeptisk. Andra nagellackskalendrar brukar ju lite på mångdubbelt det priset. Till exempel Essie adventskalender har en prisbild på strax under tusenlappen. Hur som helst känns det som ett bra val att ge till dottern eller den som inte tycker det är viktigt med högsta kvalité. Som till exempel en adventskalender till dotter som precis har börjat måla naglarna, och vill gärna ha nya färger varje dag.

Adventskalendrar är för alla och finns också bland de flesta områden. Kolla in alla våra tips genom att gå till sidan där vi samlat alla adventskalendrar till henne.

  • Billig adventskalender med nagellack är ett bra val att ge till hon som gärna byter färg på naglarna varje dag.
  • Lägg din beställning av denna adventskalender idag då vi tror den kommer ta slut långt innan advent.
  • Butiken är den absolut bästa vi vet när det kommer till att skaffa julklappar så surfa runt och se om du hittar några passande att klicka i samtidigt.