Örngott med fin text – Man väljer inte

Är det en julklapp för under 150 kronor med oerhört mycket känsla som ni letar efter? Grattis, bingo och full pott för här är den! Örngotten är till syntes väldigt enkla men det är texten som berör. Texten lyder: Man väljer inte sin mamma men dig hade jag valt 100 gånger om. Här kommer du göra någon väldigt glad och vill du inte ge örngottet som en vanlig julklapp kan du alltid bädda ner örngottet i smyg. Att få syn på den texten när det är dags att somna kommer ge garanterat ge en god natt!

När vi skriver detta julklappstips så finns det 22 olika personer örngotten med designen vänder sig till. Tycker ni av någon anledning om om örngottet så finns det många hundra till att välja på hos den här fantastiska e-handlaren. Utmärkta julklappar med mycket känsla är det bästa.

Gillar du billiga julklappar med fina texter? Då ska du även kolla alla våra julklappstips på muggar. Många av dem har väldigt fina texter som passar att ge till vem du än önskar. Missa inte den personliga muggen med gravyr av eget tycke.

  • Underbart örngott som kommer göra vem som helst oerhört glad på julafton.
  • Billig julklapp under 150 kronor som du kan beställa till alla du känner.
  • Klipp till idag redan då örngott inte tar någon plats utan kan lätt gömmas undan i väntan att bli en julklapp.