Örngott med mycket känsla

Vi älskar dessa örngott då det både går att ge som en vanlig julklapp som du slår in. Ett aningen roligare alternativ är att bädda ner örngottet i smyg så att mamma, pappa, syskonet eller den du väljer ge örngottet till får en överraskningen när det är dags att gå och lägga sig på julafton. Att ett par ord som “att ha en flickvän som du är lycka. Jag älskar dig!” kan göra personen väldigt glad är det ingen snack om. Här är känslan allt, och fokus ligger inte på ett vitt örngott med några rader text för 129 kronor.

För tillfället är det kampanj där det erbjuds Köp 3 och betala för 2. Ett gyllene tillfälle att skaffa örngott till hela familjen. Och släkten också för den delen. Gillar du den här sortens julklappstips så surfa runt hos butiken, det finns ett stort utbud av personliga produkter såsom t-shirts, vantar, byxor, underkläder och en hel del mer.

Örngotten är i normalmåtten 50X60 cm. Julklappstips flickvän skulle bli glad åt att få!?

  • Beställ i god tid innan julafton så du hinner få hem dina örngott i tid.
  • Bestäm om du slår in julklappen eller bäddar ner örngottet i sängen så personen får syn på det vid läggdags.
  • Billiga med personliga produkter med mycket känsla är ofta de julklappar som träffar rakt i hjärtat och blir ihågkomna en lång tid framöver.