Avkoppling i rätt lutning

Kilkudden ger ett skönt stöd åt ryggen när den används mot sänggaveln. Perfekt kudde att ge i julklapp till den som gillar att läsa böcker innan han eller hon somnar. Den här ergonomiska kudden kan användas till så mycket mer än bara något att luta ryggen mot. Att agera fotpall, eller fotstöd, går minst lika bra och då kilen är justerbar så är det lätt att ställa in en höjd som känns skön.

Att julklappen kan ge bra stöd råder det inget tvivel om. Vad tror du om att kilkudden kan agera hjälpmedel vid exotiska stunder med flickvännen? För att nämna en av många användningsområden.

Ett passande julklappstips att ge till denna kilkudde är någon spännande och lärorik bok. Tänk känslan att få slå sig ner i sängen med sin nya bok och kudde. Önskar du spetsa till det hela ännu mera skulle vi rekommendera ett personlig örngott, som bäddas ner i smyg. Vi bakom julklappen.se försöker alltid ge passande julklappstips att ge istället för eller tillsammans med respektive tips här på sajten. Gillar du sajten så dela gärna med dina vänner på sociala medier, tack!

Innerkudden är i härligt memory foam och kuddens totala vikt är 3,8 kilo.

  • En kudde som kommer ge stöd för väldigt många positioner, till diverse olika sysslor.
  • Tänk på att julklappen kommer tätt förpackade och kan behöva några dagar på sig för att få sin verkliga volym.
  • Ännu en grymt skön kudde är kroppskudden. Kolla in den också innan du bestämmer dig för vilket av julklapparna du önskar ge bort.