Fotokudde - Personliga julklappar

Kudde med eget foto

De flesta av oss tar foton med mobiltelefonen. Massvis av foton. Därför är också fotojulklappar populärare än någonsin, och utbudet av produkter likaså. En av produkterna som ligger i topp när det handlar om en fin julklapp är fotokudden. Välj årets bästa foto och med ett par tryck så har du designat din egna unika kudde med foto. Det finns endast 1 i hela världen och vi kan garantera att mottagaren kommer lägga sig mot kudden med ett brett leende på läpparna.

Den första känslan säger oss att det här är en väldigt dyr julklapp. Helt fel och de 229 kronorna känns faktiskt tvärsom, hur billigt som helst. Ett fint sätt att sätta personlig prägel på sovrummet eller vardagsrummet. När det handlar om framkallat så gäller det att vara ute i god tid innan julafton. Vår rekommendation för dig som är sugen på detta julklappstips är att agera nu på direkten. Att skjuta upp till närmare julen kan riskera att sista beställning för leverans (ofta över en vecka innan den 24/12) innan jul har passerats.

Ett annat tips till alla ni som gillar fotogåvor är att kolla närmare på fotokortleken. En billig julklapp som är helt i vår smak.

  • Snygga och högst unika personliga fotokuddar är ett av våra populäraste julklappstips.
  • Kan du inte välja foton så kan alltid du som har datakunskap redigera ihop flera av dina foton som tillsammans blir ett.
  • Finns det gott om fina foton i mobilen eller kameran så finns många fler fotoprodukter. Klicka på taggen här nedanför.

Många andra fina kuddar med eget foto finns hos;