julklapp till storasyster

Örngott till världens bästa storasyster

Om det är specifikt en julklapp till storasyster som står på inköpslistan så tycker vi detta örngott är intressant. Visst är det bara svart och vitt men texten världens bästa storasyster kommer förmodligen göra så hon somnar med ett leende på läpparna. Känner du för att ge julklappen på ett smygande sätt så bädda ner det här i hennes säng.

Extra överraskande om hon inte brukar få julklappar av dig. Julafton har gått och storasyrran tänker att “jaha ännu en jul utan julklapp från lillebror”.. tills hon går och lägger sig med andra ord! Visst är det små gester och julklappar som kan bli de mest ihågkomna?

Du missar väl inte över 250 julklappstips till syster på våran sida? Att skaffa det här örngotten är en bra start på julklappsjakten till henne. Om du önskar ge henne värme och mys till vintern så skulle vi vilja slå ett slag för en fin filt med ärmar. Att kunna dricka te, äta godis och hålla i tidningen medans filten är på kommer ta mysfaktorn till nästa nivå. Bra julklapp till storasyster, inte sant?

Kortfattat om julklappen

  • Liten julklapp som din storasyster kommer bli väldigt glad åt.
  • Örngott kan ges bort som både inslagen julklapp men det bästa och mest överraskande är nog att bädda ner örngottet i smyg.
  • Tänk till om några andra ska få örngott i julklapp och beställ alla samtidigt utifall.