Projektbeskrivning

Cosmetics 2022 – Adventskalender med badbomber & tvålar

Låter det inte skönt att tappa upp en ryckande hett bad? Ett sådant där bad som verkligen bjuder in till en skön stund som gör gott för både kropp och själ. Genom att slänga i en badbomb så blir den bra känslan ännu mer komplett. Denna adventskalender med badbomber är ett av årets bästa val inom området, tycker vi. Förutom badbomber så innehåller kalendern tvålar och andra produkter för att göra badet till en så skön upplevelse som möjligt.

Det är ingen liten storlek på bomberna och de mäter 7 cm i diameter. Underbart att koppla av med, vilket kan behövas i den berömda julstressen.

Önskar du pimpa upp badet ännu mer så kolla in julklappstipset på badankorna. De flesta yrkesgrupper finns representerade så det är lätt att hitta sin egen badanka. Kanske kan vara en rolig julklapp om inte annat?

Det finns även andra val av adventskalendrar med badbomber, tvålar och annat för badkar och dusch. Se sidan med adventskalendrar inom smink & skönhet för att se den bästa överblicken på skönhetskalendrar 2022.

  • En adventskalender med badbomber kommer göra så december kan njutas som aldrig förr.

  • Förutom badbomber så finner vi tvålar och skrubb bakom luckorna.

  • Missa inte alla andra tips på adventskalendrar.

Skaffa adventskalendern här (bluebox)

Tinsel My Fancy adventskalender kan även finnas hos;

Skaffa julklappen här (coolstuff)