Bomb cosmetics adventskalender 2023 - Bra julkalender till vuxna

Bomb Cosmetics 2023 – Adventskalender med badbomber & tvålar

För de som verkligen ser badet som en helig stund av vila och återhämtning, är denna adventskalender med badbomber och tillbehör en ovärderlig gåva. Inte bara erbjuder den daglig lyx i den hektiska julmånaden, den gör varje bad till en holistisk upplevelse som tar hand om både kropp och själ.

Det unika med denna adventskalender ligger inte enbart i dess innehåll, utan också i den noggranna utformningen och planeringen bakom varje produkt. Varje badbomb och tillbehör är handplockat för att skapa en allomfattande känsla av välbefinnande, perfekt för att komma undan den annars så påtagliga julstressen.

För de som söker ytterligare möjligheter att anpassa badstunden se se julklappstipset på tematiska badankor. Från läkare till brandmän, du kan enkelt hitta en badanka som representerar dig eller en älskad yrkesgrupp, och göra badet ännu mer personligt.

För dem som önskar utforska ännu fler alternativ, rekommenderar vi att ta en titt på vår sida dedikerad till adventskalendrar inom smink och skönhet. Där får du en övergripande bild av de mest framstående skönhetskalendrarna för 2023.

Sammanfattningsvis, om du är på jakt efter en present som verkligen betonar personlig välfärd och lyx, behöver du inte leta längre. Denna adventskalender med badbomber och tillbehör är inte bara en fest för sinnena, utan också en utmärkt metod för att återvinna din inre balans i den mest stressiga tiden på året.

Kan Bomb Cosmetics julkalender vara ett bra val till kvinnan i ditt liv?

Innehåll Bomb Cosmetics adventskalender 2023

När vardagen fylls av stress och orosmoln, erbjuder “Tinsel My Fancy”-adventskalendern från Bomb Cosmetics en daglig dos av avkoppling och skönhet. Med sin eleganta design och mångsidiga innehåll är denna adventskalender en lyxig behandling för alla som uppskattar kvalitetsprodukter för personlig vård.

  • En rik variation av badbomber, tvålar, mallows och krämer: Varje av de 24 produkterna i kalendern har valts ut för att skapa en enastående bad- eller hudvårdsupplevelse.
  • Instruktioner på engelska: Med klara och enkla instruktioner blir det enkelt att använda varje produkt till fullo.
  • Ej lämplig för barn under 3 år: Produkterna är av hög kvalitet och bör användas med omsorg. De är ej ätbara och bör förvaras utom räckhåll för små barn.

Dimensioner och Vikt:

  • Kalenderns mått: 37 x 26 x 13 cm.
  • Kalenderns vikt: ca 2,6 kg.

Tinsel My Fancy adventskalender kan även finnas hos;