Formbart uttag - Bra julklapp till pappa
Formbart grenuttag - Julklappstips 2024
Formbart grenuttag - Julklapp 500 kr

Julklappstips för det smarta hemmet

Har du någon på din julklappslista som alltid irriterar sig på trassliga sladdar? Då är ett ställbart granuttag den perfekta julklappen! Med sin flexibla design är detta inte bara en vanlig grenkontakt – det är en smart lösning för alla rum och hörn där eluttag annars är svårtillgängliga. Tack vare möjligheten att forma granuttaget i fyra olika varianter kan det böjas och anpassas efter behov. Tänk dig ett uttag som kan förvandlas från långt och smalt till kompakt och bredare – allt för att passa vilket utrymme som helst. Behövs det bakom TV-bänken, runt skrivbordets hörn eller på väggen vid sängen? Inga problem! Detta flexibla granuttag hittar alltid sin plats. Med en avtagbar krok för enkel upphängning kan det placeras precis där det behövs – snyggt och smidigt.

En riktig favoritdetalj är de två kraftfulla USB-portarna som gör laddningen av smartphones, surfplattor och andra enheter snabb och effektiv. Slipp oreda med separata laddare och dra nytta av ett uttag som är designat för att möta alla dina teknikbehov. För familjehemmet är dessutom de petsäkra uttagen ett extra stort plus – både barn och husdjur kan leka fritt utan risk. Med sin 1,5 meter långa kabel och formbara design är det lätt att maximera utrymmen som annars är svåråtkomliga. Granuttaget böjer sig runt hörn och kan placeras exakt där det behövs, utan att tumma på varken stil eller funktion.

Julklappen tycker att detta är en av de smartaste julklapparna 2024 – perfekt för de som vill hålla sitt hem prydligt och organiserat!

  • Formbar till alla behov: Det här granuttaget kan formas på fyra olika sätt för att passa alla hem. Från kompakt till utdraget, anpassar det sig till varje rum och varje situation.
  • Snabb och smidig laddning: Med dubbla USB-portar laddas alla enheter snabbt och enkelt. Petsäkra uttag gör det tryggt för både små händer och tassar.
  • Stil och funktion i ett: Håll ordning på sladdarna utan att ge avkall på inredningen. Stilren design och hög funktionalitet gör detta granuttag till en riktig stjärna under granen!

Känns inte detta uttag som ett riktigt passande julklappstips till pappa så säg? Om han är en man som älskar ordning och reda så kommer han förmodligen uppskatta din julklapp till honom!