Singles day rea

Singles day är ett datum som är lätt att komma ihåg. 11/11 för en massa ettor, som ska representera singellivet. Är du singel så är det tillåtet att unna sig något riktigt fint av allt som erbjuds på singles day rean i Sverige. Majoriteten av alla e-handlare väljer att rea hela sortimentet med en rabatt på 11%. Bortsett från vissa kategorier och produkter som inte ingår i rean.

Vad tusan har singles day och julklappar gemensamt då? All rea ger ett ypperligt tillfälle att shoppa de tidiga julklapparna till lägre pris! Juletider kan vara kostsamt med alla utgifter så att ta vara på dagar som singles day och black friday är smart.

Flera av våra bästa butiker att handla julklappar ifrån delar givetvis på singles day rea, och här på sidan guidar vi till de vi tycker ni inte ska missa.

Är du singel? Se produkten som en tidig julklapp till dig själv. Skaffa den där saken som du så länge velat haft.

Bra erbjudanden på singles day rea 2021

Singles day rea 2019

11% på hela prylbutiken!

Det är klart vår favoritbutik har slagit till på en kraftig singles day rea. Inga rabatter som är skyhöga men 11% rabatt gäller på allt, utan undantag!

Julklappstips på gymgrossisten

111 kronor rabatt

Tränar du så har du säkert någon gång handlat hos Gymgrossisten. Under singles day rean erbjuder dom hela 111 kronor i rabatt när du handlar över 450 kronor. Ett bra läge att fylla på lagret.

Upp till 50% rabatt på 20000 produkter

Är det dags för ny design till hemmet? Slå till under singles day då butiken har rabatt på över 20.000 produkter. Det är lätt att hitta något som behövs med andra ord.

Vad är singles day?

  • En dag då singlar unnar sig vad de önskar och butikerna brukar komma med fina erbjudanden.
  • Singles day är den dag under hela året då Alibaba säljer som mest. Det var även Alibaba som grundande shoppingdagen.
  • Dagen är störst i Asien men har på senare år även börjat sprida sig i västvärlden.

Hittade du någon bra produkt på singles dag rea? Dela gärna med vännerna!

Sidan uppdaterades 2 november 2021