Projektbeskrivning

Endast några varianter på över 40 olika designer att välj bland

Julklapp till whiskyälskaren – Personliga glas

De som gillar whisky brukar fullständigt älska drycken. Och lika med de som inte gillar dom avskyr whisky. Nu fokuserar vi på de som gärna tar en eller ett par stänkare som som “grannen” i Beck brukar säga. Att känna njutning på bästa sätt så gäller det att inte bara ha sin favoritwhisky utan också dricka den med gott sällskap och i stiliga glas!

Detta julklappstips är graverade whiskyglas och den passar förträffligt att till personen som sätter värde på det personliga. Välj ett smeknamn eller en rolig text som graveras med laser på något av glasen, det finns många fina designer att välja från. Gravyren blir en snyggt frostad yta som tål att diskas i maskin. Ja kanske inte för evigt men bra många gånger och ni dricker väl inte whisky varje dag?

Spetsa till julklappen ännu mer genom att skaffa en exklusiv flaska årgångswhisky att ge tillsammans med glaset. Köp ett whiskyglas till dig själv också så kan ni dricka whisky tillsammans. Passande julklapp till vän va?

  • Uppskattad julklapp till han eller hon som gillar att dricka whisky och sätter högt värde på personliga klappar.
  • Whiskyglasen kostar 199 kronor styck men väljer du att ge flera så blir priset så lågt som 169 kronor vid köp av 6 stycken eller fler.
  • Det kan vara värt att tänka på om du även vill ge ett glasunderlag som det i skiffer som bilden visar.
Skaffa julklappen här (medgravyr)

Graverade whiskyglas finns även hos;

Skaffa julklappen här (getpersonal)

Kolla även in fina whiskyglas UTAN GRAVYR;

Skaffa julklappen här (trendzone)