Julklapp till personen som gillar whisky - Glas med gravyr

Julklapp till whiskyälskaren – Personliga glas

De som gillar whisky brukar fullständigt älska drycken. Och lika med de som inte gillar dom avskyr whisky. Nu fokuserar vi på de som gärna tar en eller ett par stänkare som som “grannen” i Beck brukar säga. Att känna njutning på bästa sätt så gäller det att inte bara ha sin favoritwhisky utan också dricka den med gott sällskap och i stiliga glas!

Detta julklappstips är graverade whiskyglas och den passar förträffligt att till personen som sätter värde på det personliga. Välj ett smeknamn eller en rolig text som graveras med laser på något av glasen, det finns många fina designer att välja från. Ja kanske inte för evigt men bra många gånger och ni dricker väl inte whisky varje dag?

Om du är på julklappsjakt i god tid innan julafton så är det alltid trevligt att ge bort en adventskalender. Till honom eller henne som gillar drycken så är det en whisky adventskalender med smarrig choklad som gäller. Famous Grouse har i år tagit fram en stor kalender som inte kommer göra någon besviken!

Spetsa till julklappen ännu mer genom att skaffa en exklusiv flaska årgångswhisky att ge tillsammans med glaset. Köp ett whiskyglas till dig själv också så kan ni dricka whisky tillsammans. Passande julklapp till vän va?

  • Uppskattad julklapp till han eller hon som gillar att dricka whisky och sätter högt värde på personliga klappar.
  • Whiskyglasen kostar från 300 kr kronor för ett 2-pack.
  • Det kan vara värt att tänka på om du även vill ge ett glasunderlag som det i skiffer som bilden visar.

Graverade whiskyglas finns även hos;

Kolla även in fina whiskyglas UTAN GRAVYR;