vibrerande massageboll - hyperice hyoersphere - julklapp träning

Julklapp för stela muskler – Hyperice Hypersphere

Underbar massageboll som inte bara ger tryckpunktsmassage utan även vibrerar! De ack så populära Foam Roller kanske du vet vad det här? Hyperice Hypersphere kan ses som utveckling av dessa skumrullar för massage. Är julklappen till träningsmänniskan så kommer en vibrerande massageboll nästan helt säkert att bli en toppenklapp från din sida.

Att träna och röra på sig ligger helt rätt i tiden. Vi är många som har ett löpande gymkort och försöker hålla oss i form. Med träning så finns dock en risk att stela muskler uppstår. Att kunna ha sin egna massageboll kommer förhoppningsvis vara till god hjälp att mjuka upp musklerna igen.

Bollen finns i två olika storlekar. Den lilla är en julklapp för 1000 kr och den större går loss på 1500 kr. Batteriet är givetvis uppladdningsbar och har vid full laddning en batteritid på över 2 timmar. Eftersom Hyperice Hypersphere mini endast är 8 cm så passar denna julklapp att ta med på resan. Den är dessutom TSA-godkänt vilket innebär att den kan packas ner i handbagaget.

  • Bra julklapp att ge till den som tränar och ofta känner sig stel i musklerna.
  • Hyperice Hypersphere är namnet på denna vibrerade massageboll och julklappen kostar från 1000 kronor.
  • Klicka gärna in till alla våra julklappstips till de som älskar att träna för att se alla alternativ att ge.

Se även en billig vibrerande massageboll för runt 200 kr hos;