spikmatta för fötterna - Bästa julklappen med zonterapi

Zonterapi – Spikmatta till fötter

Har ni hört talas om spikmatta för fötter? En nyhet för oss, som säkert har funnits på marknaden ett bra tag. Att kunna ge fötterna precis zonterapi bör kunna vara guld värd. Bra julklapp till den som rör sig mycket och har känningar i fötterna. Som till exempel maratonlöpare eller de som går mycket på jobbet. På tal om jobb, spikmattan för fötter känns klockren att ha på kontoret!

300 piggar består denna spikmatta för fötter av. Dessa piggar är fördelade på 110 diskar, vilket ger fötterna gott om utrymme att landa på. Använd julklappen medans ni slappnar av i tv-soffan eller när det jobbas framför datorn. Eftersom vikten på fot-spikmattan endast är 330 gram så är den enkel att ta med sig.

Rekommenderad tid för fötterna på spikmattan är 5-15 minuter. Börja försiktigt för att gradvis använda mattan under lägre tid. Akupressurpunkterna aktiveras redan efter några minuter så förhoppningsvis kommer avslappning och energin fyllas på ganska omgående.

Spikmatta för fötterna är långt ifrån ensam i familjen. Komplettera med en vanlig spikmatta samt en spikkudde för komplett uppsättning spik-julklappar.

  • Julklapp som används för egenvård där målet är att bli mer avslappnad och få ny energi.
  • Spikmatta för fötter kostar cirka 400 kr och ges bäst tillsammans med andra julklappar med spikar.
  • Mattan är ett intressant och högst annorlunda val av julklappar till den som springer mycket.