Rocketbook

Tar du anteckningar till mig idag? En vanlig fråga vet alla som studerat. Nu går det att spara och eventuellt dela med sig av sina anteckningar på ett smart sätt. Rocketbook som anteckningsblocket heter skickar anteckningarna till olika molntjänster som Dropbox eller iCloud.

Julklappen passar ypperligt att ge till den miljömedvetna studenten. Tänk vad mycket papper som kan sparar genom att anteckna digitalt! Som du kan läsa bland recensionerna hos butiken så är ägare av denna julklapp mycket nöjda med produkten.

Är det till skolpojken, skolflickan eller studenten på högre nivå så tycker vi att Rocketbook är en suverän julklapp. Ja till de som ofta sitter i viktiga möten också för den delen. Kanske har kollegan gjort sig förtjänt av ett anteckningsblock likt detta? Bra för dig också som förhoppningsvis får ta del av mottagarens anteckningar.

Lät julklappstipset bra med du tror personen föredrar att anteckna med vanlig penna? Slå till på en graverad lyxpenna som garanterat kommer bli nya favoritpennan.

  • Smartaste anteckningsblocket vi sett och en spännande julklapp som passar att ge till studenter eller kollegor.
  • Smart val att ge till den som du ofta brukar skriva av anteckningar från.
  • Smartbook finns som tre olika storlekar så fundera ut vilken du tror blir bäst.