Projektbeskrivning

Jordglob i julklapp

Jorden är en imponerande planet som vi alla stolt kan kalla vårat hem. Att sitta och snurra på en jordglob är någonting som kan göras väldigt ofta, utan att tröttna. Det känns som nya länder ständigt uppkommer även fast jordgloben har snurrat tusentals varv. Denna julklapp är inte bara ett bra sätt att lära sig geografi på. Jordgloben är också en snygg pryl som blir ett blickfång i hemmet. Satsar du på att ge bort en jordglob med belysning så är det garanterat att julklappen blir svår att inte vända blicken mot.

En liten jordglob till barn är perfekt för att pojken eller flickan ska lära sig geografi. Är städer mer intressant än länder? Då blir julklappstipset att kolla in jordgloben som heter “City Lights”. Den är hur snygg som helst!

Inte undra på att det är populärt att ge bort en jordglob i julklapp. Stilig inredningsdetalj som samtidigt ger både lära om världen och utmärkta förutsättningar att drömma sig bort. Att snurra på globen och planera för framtiden och vilka länder som ska besökas är inte heller fel.

Är julklappen till personen som kommer ge sig ut i världen och resa? Kombinera globen med ett passfodral för att få till ett passande tema.

Vem blir den lyckliga som får en jordglob i år?

  • Underbar julklapp som kommer ge bättre koll på jordens geografi.
  • En jordglob passar att ge till både vuxna och barn.
  • De med belysning är snyggast men också de jordglobar som kostar mest.
Skaffa julklappen här (åhléns)