Enkelt fotopussel för små pojkar och flickor

Julklappstips på fotopussel till barnLetar du julklapp till pojken eller flickan på 2, 3, 4 år? Ett fotopussel på 30 bitar är en utmaning som barnet kommer känna sig oerhört nöjd med att ha fixat. Är uppgiften aningen för svår så finns säkert mamma eller pappa nära tillhands för att hjälpa till. Välj det bästa fotot som du vet barnet gillar och du har en riktigt rolig julklapp att ge.

Fotoprodukter finns det gott om, och är underbara julklappar till allt från små barn till gammelmormor. Det viktiga här är att beställa julklapparna i god tid eftersom leveranstiderna under jul brukar vara längre än annars. Butikerna är bra på att sätta sista datum för beställning men vi skulle rekommendera att du är ute i lite bättre tid än så. För att vara på den säkra sidan att julklappen kommer fram i tid.

Ett annat coolt julklappstips till de yngre barnen är påslakan med motiv. Med det egna huvudet så ser det ut som ett fotbollsproffs, prinsessa och så vidare som ligger och sover.

  • Lampa som hjälper till att slappna av så man till slut somnar snabbare än annars.
  • Julklappstips som känns aktuellt att ge till kvinnan eller mannen som lever ett stressigt liv och har svårt för att koppla av.
  • Liten julklapp till måtten som är 11,7 x 11,6 x 4,6 cm. Perfekt att ha liggandes på nattduksbordet.

Se även ett utmärkt utbud av fotopussel hos;