Projektbeskrivning

Chili Klaus adventskalender 2022
Chili klaus julkalender 2022 - Innehåll
Chili klaus julkalender 2022 - Adventskalender med chili

Het julkalender med chili – Upptäck Chili Klaus 2022

Äntligen så är chili Klaus adventskalender 2022 här! Denna kalender kan vid en första anblick känns som vilken som helst. Dock kan skenet bedra och här snackar vi styrka på riktigt, starkt är bara förnamnet. I början kommer den lyckliga personen som får din adventskalender få i det närmaste helt vanliga godisbitar men lite chilistyrka. Efter ett tag så stegras nivån och det är här vissa kastar in handduken. För att inte nämna de allra hetaste luckorna. En adventskalender som blir en god, rolig och het utmaning till pojkvännen, pappa eller den som inte är rädd för starka smaker.

Chili Klaus adventskalender 2022 kommer som en vackert svart kalender, stilrent och elegant. Väldigt inbjudande och det är fint att ha Chili Klaus-kalendern ståendes framme tills det är dags att öppna den första luckan. Vill du vara säker på att hinna köpa en chilikalender från Klaus så slå till direkt. När det handlar om adventskalendrar så finns de i begränsat upplaga och det kan vara svårt för producenten att veta exakt hur många som kommer bli efterfrågade. Många väljer de säkra framför det osäkra och det betyder att flera adventskalendrar som blir extra populära tenderar att sälja slut tidigt på hösten.

Öl och chili känns väl som en bra kombination? Adventskalendern med öl kan därför bli en perfekt kombination av kalendrar till den du önskar skämma bort rejält.

Därför är Chili Klaus adventskalender bra

  • Chili Klaus är väldigt populär när det handlar om Chili och hans adventskalender brukar vara en höjdare till advent.
  • Du ska aldrig vänta med att köpa adventskalender då många riskerar att sälja slut lång innan den första december.
  • Tycker personen om kalendern väldigt mycket kan du ge en fortsättning på temat genom att ge julklappar från Chili Klaus.

Innehåll i chilikalender

Likt vi varit inne på så är Chili Klaus adventskalender inget för den som inte tål starka smaker! Chilikalendern består av 25 luckor, där den sista är tänk för nyårsafton. Chili Klaus mäter styrka i vindstyrka och innehållet i kalendern går från helt fri från stark smak (vindstyrka 0) till extremt starka vindstyrka 15. Just den sistnämna består av chilipulver från Carolina Reaper, som av många anses som världens starkast chili!

Ett roligt inslag är att bakom en av luckorna så gömmer sig dödskallen. När den kommer kan det vara smart att ha åtgärder framme för att lindra hettan. Några exempel är mjölk eller bröd, ja varför inte bägge?

Chili Klaus adventskalender är åter igen verkligen inget för den som inte älskar hetta och starka smaker. Visst är det roligt att skoja till det, och hela innehållet i julkalendern 2022 behöver ju faktiskt inte ätas upp.

Stor julkalender för bättre känsla

Som du kan se på många bilder så är Chili Klaus adventskalender 2022 gjord med väl tilltagna mått. För att vara exakt så mäter kalendern 38x38x5 cm och känns väldigt exklusiv. Vikten uppgår till 420 gram vilket är rätt normalt i jämförelse med många andra adventskalendrar.

Vart finns Chili Klaus adventskalender billigast just nu?

Skaffa adventskalendern här (coolstuff)
Skaffa adventskalendern här (partykungen)
Skaffa adventskalendern här (bluebox)
Skaffa adventskalendern här (cooperscandy)
Skaffa adventskalendern här (sakligheter)