Projektbeskrivning

Glödhet adventskalender med chili

Äntligen så är chili Klaus adventskalender 2020 här! Denna kalender kan vid en första anblick känns som vilken som helst. Dock kan skenet bedra och här snackar vi styrka på riktigt, starkt är bara förnamnet. I början kommer den lyckliga personen som får din adventskalender få i det närmaste helt vanliga godisbitar men lite chilistyrka. Efter ett tag så stegras nivån och det är här vissa kastar in handduken. För att inte nämna de allra hetaste luckorna. En adventskalender som blir en god, rolig och het utmaning till pojkvännen, pappa eller den som inte är rädd för starka smaker.

Chili Klaus adventskalender 2020 kommer som en vackert röd kalender. Väldigt inbjudande och fint att ha ståendes framme till det är dags att öppna den första luckan. Vill du vara säker på att hinna köpa en chilikalender från Klaus så slå till direkt. När det handlar om adventskalendrar så finns de i begränsat upplaga och det kan vara svårt för producenten att veta exakt hur många som kommer bli efterfrågade. Många väljer de säkra framför det osäkra och det betyder att flera adventskalendrar som blir extra populära tenderar att sälja slut tidigt på hösten.

Öl och chili känns väl som en bra kombination? Adventskalendern med öl kan därför bli en perfekt kombination av kalendrar till den du önskar skämma bort rejält.

  • Chili Klaus är väldigt populär när det handlar om Chili och hans adventskalender brukar vara en höjdare till advent.
  • Du ska aldrig vänta med att köpa adventskalender då många riskerar att sälja slut lång innan den första december.
  • Tycker personen om kalendern väldigt mycket kan du ge en fortsättning på temat genom att ge julklappar från Chili Klaus.

Chili Klaus adventskalender finns även hos;