Öppna champagnen med sabel

Champagne är firandets dricka för den som tycker det är värd att lägga många hundralappar på fin dricka. Ja ibland till och med tusenlappar om det ska vara en riktigt fin champagne i glasen. När det kommer till champagne så är helheten viktigt. Glasen som champagnen dricks ur är helt klart en avgörande faktor för hur gott och lyxig drycken känns. Att dricka ur plastglas kommer inte alls ge samma känsla som om champagnen skulle drickas ur graverade kristallglas.

Så vad är en champangesabel för julklapp då? Främst av allt skulle vi påstå det är en inredningsdetalj som står fint i hyllan. Speciellt det här julklappstipset som är på graverade sablar. Alla produkter är givetvis också helt funktionsdugliga att öppna champagnen med. Det kräver sin lilla touch att “hugga” av korken med en sabel och första gången blir oftast en stor utmaning. Risken för att skaka flaskan och därmed också spruta ut en stor del av innehållet ökar väsentligt.

Är det julklapp till personen som bjudit in till nyårsfest? Då är en champagnesabel både en vacker och rolig julklapp.

  • En sabel är i första hand till för att slå av korkar ur champagneflaskor men kommer förmodligen bli en vacker inredningsdetalj.
  • Perfekt julklapp till finsmakaren som du vet älskar champagne.
  • Går att beställa med eller utan gravyr.

Kolla även in champagnesablar UTAN gravyr hos;