Julklappar i cederträ – Sprider god doft i garderoben

Produkter som är gjorda i cederträ är fräscha och sprider milda dofter i främst garderoben, där just dessa produkter hör hemma. Ceder förhindrar kläder och andra accessoarer att börja lukta unket eller få den där instängda lukten efter ett tag. Inte nog med de positiva egenskaperna utan cederträ motverkar även att ohyra som mal och silverfiskar angriper kläderna. Småkryp flyr ceder likt stålmannen flyr kryptonit.

Julklappstipset passar att ge den som behöver en uppfräschning av garderoben. Skjortgalgen och kostymgalgen går givetvis hur bra som helst att använda i exempelvis hallen också.

Ceder bjuder på en ljuv doft som vi tycker är själva definitionen av fräschhet. Är doftjulklappar ett område som skulle uppskattas? Linnevatten från Washologi är en oerhört väldoftande spray inte många av oss ens vet existerar. En klockren julklapp att överraska med!

Doftblocken kostar så lite som 89 kronor om det känns aktuellt att prova innan dyrare produkter handlas.

Snabbfakta om julklapparna;

  • Ceder har alla ingredienser för en riktigt bra julklapp. Snyggt, väldoftande och funktionsdugligt.
  • Ger du bort en tröja, kavaj eller något plagg som kräver en galge så blir julklappen väldigt exklusiv om du även ger bort en cederträgalge.
  • Träslaget och fräschheten dessa produkter för med sig kan vara ett bra startskott för att skaffa det där superfräscha hemmet som länge eftersträvats.