Projektbeskrivning

julklappsspelet

Spelet – För att genomföra julklappsspel

Att spela och låta tärningarna rulla för att se vem som ska få vilken julklapp är populärt. Men hur går egentligen julklappsspelet till? Regler och allt som behövs finns i detta juliga set som garanterat kommer föra in mer känsla i julspelet.

Alla har vi våra egna sätt att dela ut julklapparna. Oavsett hur ni gör så kan det här setet bli ett kärt tillbehör som kommer fram en gång per år, på julafton.

Se även butikens andra produkter inom kategorin juldekorationer. En hel del fint som ger julkänslan en rejäl knuff uppåt. Oavsett om ni spelat julklappsspel många gånger innan eller om det bli första gången i år så tycker vi att setet gör sig helt rätt. Visst fungerar det att använda mobiltelefonen för tidtagning och använda vilka tärningar som helst. Julen handlar till stor del om de små detaljer och känslan i dessa, inte sant? Något som ett “riktigt julklappsspel” förhöjer.

Ni missar väl inte alla bra julklappsspel tips som har för i år? Små, billiga och roliga julklappar som passar de flesta. Precis som det ska vara när alla får en julklapp.

  • Setet för att spela julklappsspelet på ett stämningsfullt och enkelt sätt.
  • Grunden som hör hemma i alla hem där julklapparna delas ut genom att spela.
  • Se fler stämningshöjande julklappstips på sådant som gör julen juligare genom att klicka på taggen här nedan.

Julklappsspelet finns även hos;