Strumpkalender - Svensk husman insida - Adventskalender vuxna
Strumpkalender - Svensk husman baksida
Strumpkalender - Svensk husman adventskalender
Kalender med julstrumpor - Svensk husman julkalender

Adventskalender i både dam och herr storlekar

För många av oss inleds julstämningen i detaljerna. Men vad kan vara mer intimt och stämningsfullt än att känna julens varma, mysiga känsla ända ned till tårna? Med den här unika Svensk Husman Strumpkalender kan du förgylla varje decemberdag med en ny överraskning för dina fötter, och garanterat bringa hem både skratt och julglädje.

Denna adventskalender skiljer sig från mängden. Bakom varje lucka döljer sig ett par omsorgsfullt designade strumpor med motiv inspirerade av svenska julfavoriter. Tänk dig att starta en kylig decembermorgon med en färsk lussebulle till fikat och matchande lussebullsstrumpor på fötterna. Eller kanske en kväll framför brasan med strumpor prydda av dansande snögubbar eller glittrande julkulor.

För den som uppskattar en touch av humor i vardagen kommer dessa strumpor definitivt att leverera. Från klassiska jultema som jultomtar och snöflingor till de mer oväntade som köttbullar, prinskorv och julskinka; varje par berättar sin egen lilla julsaga.

Utöver de charmiga motiven erbjuder dessa strumpor även en kvalitet som är svår att motstå. Tillverkade i en bekväm blandning av bomull, nylon och spandex, garanterar de en mjukhet som kramar dina fötter med kärlek. Oavsett om du väljer storlek 36-40 eller 41-46, kommer dessa strumpor att bli ett samtalsämne under hela julen.

Så varför inte ge bort en dos daglig julmagi, eller skämma bort dig själv med denna kalender? Med 24 par strumpor är det en tidig julklapp som varar och värmer hela vägen fram till julafton.

Du har väl kolla på att julklappen.se är experter på adventskalendrar va? Genom åren har vi fått en god förståelse vilka kalendrar som är extra bra, och strumpkalendrar är helt klart ett område som sticker ut lite extra.