Gör egen Sushi hemma

Sushi är en japansk maträtt som fått ett rejält fäste i Sverige. I stor drag är det råa ingredienser tillsammans med en speciellt sushiris (som är klibbigare så det håller ihop). Så kallade maki rullar är omslutna av sjögräs som håller både riset och innehållet på plats. De vanligaste fyllning är lax, gurka, avokado tillsammans med mayo eller philadelpiaost. Ja sak samma vad ni föredrar det fina är att det inte är så svårt att göra egen sushi hemma! Ett litet redskap som kallas för sushi bazooka behövs och det är en billig produkt som kostar ett par hundralappar. En köksredskap som börjar bli en självklarhet att äga hos de flesta hem.

Julklappen passar att ge till den som gillar sushi (såklart) och tycker det är roligt att prova att göra nya maträtter. En enig hyllningskör på 74 recensenter har gett det här julklappstipset oerhört starka betyget 4,7 av 5. Ja inte just texten här då utan produkten som köpts från butiken.

Självklart lägger du in ett önskemål att bli bjuden på egengjord sushi innan en inte allt för lång framtid. Se även serveringsbrickan med gravyr som skulle passa perfekt att servera sushin på.

Sushi bazooka sammanfattning

  • En toppenprodukt som inte ser så mycket ut för världen men är guld värd att ha för att göra egen sushi.
  • Julklapp till den som gillar att prova på att laga nya maträtter och fortfarande saknar en sushi bazooka bland sina kökstillbehör.
  • Ger du produkten till din flickvän eller pojkvän så se till att skaffa några ingredienser så ni kan prova redan i mellandagarna.

Du kan även hitta sushi bazooka hos;