Projektbeskrivning

Adventskalender med strumpor till henne

Strumpor i damstorlek – Strumpkalendern 2022

Är du på jakt efter en strumpkalender till henne så är detta bästa valet av adventskalender! Eftersom strumporna som kalendern bjuder på är gjorda i 75% kammad bomull, 23% elastan och 2% polyamid så utlovas oerhört skön komfort. Snacka om lyxig känsla att få börja dagen med att ta på sig ett par helt nya strumpor, varje dag i advent. Fräschheten i kombination med iögonfallande pastellfärger gör strumpkalendern till ett givet förstaval av adventskalender till henne 2022.

Eftersom alla behöver strumpor så passar strumpkalendern att ge till alla. Med en storlek mellan 37-40 i vilket fall, vilket är storleken som gäller på dessa strumpor. Eftersom färgen är aningen dämpad så är det lätt att matcha strumporna med övrig klädsel.

Känns det dyrt med strumpkalender till henne? Priset är i och för sig på saftiga 800 kronor, men vi får inte glömma vad som döljer sig bakom luckorna. Och den glädje och komfort adventskalendern för med sig. Totalvärdet på samtliga 24 par strumpor sägs vara runt 1500 kronor, så då blir adventskalendern rätt så billig trots allt.

Önskas en strumpkalender till honom så kolla in den manliga motsvarigheten. Samma sort material på herrstrumporna men deras strumpkalender är betydligt mer färgstark.

  • Bästa strumpkalender till henne vi kunnat hitta för advent 2022.
  • Adventskalender som kostar mycket med bringar ett värde på strumporna som är dubbla kalenderpriset.
  • E-handlaren har många roliga, goda och utmanande adventskalendrar så kolla in dem alla.
Skaffaadventskalender med strumpor här (coolstuff)