Fragrance Sticks – Väldoftande julklapp från Rituals

Hade du tänkt du bort Rituals doftpinnar i julklapp? Eftersom det finns så många dofter att välja bland är dessa pinnar ett väldigt bra val av julklappar! Det är inte bara är antalet produkter som är positivt. Även priset är väldigt fördelaktigt om vi jämför med många andra doftpinnar- och doftstickor från diverse producenter.

Vart passar det att sätta doftstickorna från Rituals? Beroende på doftsinne så går det att sätta julklappen i såväl badrummet som vardagsrummet. Alla pinnar doftar fräscht, så det är en smaksak att avgöra i vilket rum som de ska placeras i. Tänk på att tipsa mottagaren av julklappen att börja med några pinnar. Om en kraftfulla Rituals-doft önskas så är det bara att sätta i flera pinnar i den parfymerade vätskan. Det är också bra att meddela att det tar någon dag innan full effekt uppnås då träpinnarna ska absorbera vätskan.

Volym på Rituals doftpinnar

Det finns en rad olika förpackningar av doftpinnar från Rituals att välja bland. Den billigaste julklappen består av 50 ml och räcker i cirka 3 veckor. Perfekt för den som vill prova på doftpinnar samt om du söker efter en billig julklapp som kostar 150 kr. Önskar du gå upp ett steg så lägg på en hundralapp i pris och få 230 ml. Den storleken påstår Rituals ska räcka i ungefär 3 månader.

De exklusivaste Rituals doftpinnar kommer med en volym av 450 ml. Där medföljer hela 14 doftstickor. Tänk på att desto färre pinnar som används, ju längre räcker doften.

Ett bra sätt att utforska Rituals är att skaffa deras adventskalender. Ge kalendern som en tidig julklapp och följ sedan upp med att ge bort Rituals doftpinnar så infinner sig ett härligt dofttema under hela december.

  • Väldigt bra och billig julklapp som doftar underbart i någon av Rituals berömda dofter.
  • Doftpinnar är ett enkelt sätt att förgylla atmosfären i till exempel badrummet.
  • Många olika doftstickor att välja bland så det är enkelt att hitta rätt julklappar.