Pokemon adventskalender & julkalender 2022
Pokemon adventskalender innehåll

Julkalender med Pokemon figurer

Är du på jakt efter Pokemon adventskalender 2022 så har du kommit rätt! Pokémon har även gått under namnet Pocket Monster. Och det är just så monster det handlar om, men snälla och, minst sagt, söta monster. Serien har Japans ursprung och det är få människor som aldrig har hört talas om denna succéserie som skapades av en man vid namn Satoshi Tajiri i slutet av 90-talet.

Så vad består Pokemon adventskalender av då? Innehållet är såklart dominerat av små figurer. Vissa av luckorna har tillbehör för att kunna leka med sin Pokemon på bästa möjliga sätt. Vi har svårt att se att barn från 4 års ålder (vilket är rekommenderad ålder) inte skulle älska at få denna julkalender från Pokemon.

Ett tips är att klippa till på Pokemonkalendern i god tid eftersom efterfrågan är hög. Det innebär alltså att sena köpare kan få svårt att hitta ett exemplar i Sverige.

Skaffa Pokemon adventskalender därför att;

  • Adventskalendern från Pokemon är en av 2022 års sötaste och kommer garanterat ge bra förutsättningar för lek bland barnen.
  • Monster som får plats i fickan är alltid tillgängliga och kan lätt hänga med på semestern eller till skollan.
  • Alla tips på adventskalender till barn finns på våran stora samlingssida. Klicka in på taggen nedan för att upptäck utbudet 2022.