Pen Store julkalender - Adventskalender 2023

Adventskalender för kreativa barn & vuxna

Denna färgsprakande kalender är din biljett till en vinter full av kreativitet, ända fram till julafton. Med 24 luckor att utforska så innehåller den allt som krävs för att hålla de kreativa gnistorna i liv.

I år presenteras en adventskalender som är uppdelad i fyra fascinerande teman: Akvarell, Lettering, Akryl och Sketching. Butiken bjuder in dig att varje dag följa lucköppningen på deras webbplats, där dom delar spännande tips och trick på hur du kan använda och kombinera dessa olika produkter och tekniker. Varje tema kickstartas med ett nytt block vars papper är noga utvalt för att passa det specifika materialet och tekniken.

På denna upptäcktsresa i färg och form kommer du att få se hur material från olika teman kan samverka och blandas för att skapa unika verk. När den sista luckan öppnas, kommer du att ha en helt ny arsenal av material, och förhoppningsvis en rad nya idéer och en ökad kreativ energi inför det nya året som ligger framför.

Pen Store adventskalendern 2023 är en utmärkt present till både stora och små konstnärer. Antalet kalendrar är begränsat och de säljer slut varje år, så passa på att lägga din beställning nu.

En annan storfavorit när det kommer till att undersöka är julkalendern / adventskalender från Forskarfabriken. Den innehåller många spännande experiment och annat lärorikt som kommer göra advent till en av de bästa perioderna på året.

  • Den första adventskalender av sitt slag som endast består av pennor.
  • Optimala valet att välja Pen Store julkalender till barn som älskar att rita, teckna och måla.
  • Begränsat antal så först till kvarn gäller som vanligt.