Projektbeskrivning

Molton Brown adventskalender 2022
Molton Brown adventskalender - Skönhetskalender till män
Molton Brown kalender 2022

Lyxiga överraskningar för honom – Molton Brown 2022

Det finns många lyxiga adventskalendrar med smink, skönhet och vårdande produkter, till kvinnor. Till män haglar det inte exklusiva kalendrar men den från Molton Brown är ett undantag! För 2300 kronor så bli varje dag till en välgörande och väldoftande upptäcktsresa på vad det här exklusiva märket för män har att erbjuda.

Vid en första anblick så syns det verkligen att Molton Brown adventskalender är påkostad. Snygga färger som i år går i grönt & guld samspelar på ett helt fantastiskt sätt. En manlig kalender, med manliga färger så att säga.

Letar du adventskalender till din pojkvän? Har du pengarna att spendera så kan vi i det närmaste garantera att han aldrig blivit så glad någon gång tidigare som när han får denna kalender. Snacka om en advent att minnas och efteråt så kommer pojkvännen säkert fått upp luktsinnet för en mängd nya favoritprodukter från Molton Brown.

En stark rekommendation som gäller speciellt just den här kalendern är att köpa den idag. Förra året så gick den åt som smör i solsken och var oerhört svår att få tag på i Sverige. Rätt så många veckor innan första advent om minnet är rätt.

Ett betydligt billigare alternativ av adventskalender är den som heter Man Stuff. Nästan 1/7-del av priset men långt ifrån lika exklusiv som detta tips. Se även julklappstipset på andra produkter från Molton Brown.

Därför är Molton Brown julkalender bra

  • Förmodligen den mest exklusiva adventskalender till män som går att skaffa i år.
  • Molton Brown är ett lyxmärke från London som uppkom 1973 och har redan dess blivit en favorit hos så många.
  • Design i kombination med kvalité är ledord som gäller, inte minst när det gäller adventskalendern.

Vart finns Molton Brown adventskalender 2022 till billigaste pris just nu?

Skaffa adventskalendern här (Gents)
Skaffa adventskalendern här (Åhléns)
Skaffa adventskalendern här (Nordicfeel)
Skaffa adventskalendern här (Eleven)
Skaffa adventskalendern här (Parfymonline)