julmössa

Matcha julklädseln med en fin julmössa

Jultröjor känner vi alla till men hur är det med julmössa då? Det är likt namnet låter en mössa med juliga motiv som sprider julkänsla till alla som får syn på mössan. Julen handlar mycket om att få upp julstämning med allt från pynt till kläder. Att använda en fin julmössa är garanterat något som höja upp stämning och verkligen visa att nu är julen här!

Likt tröjorna så är många av julmössorna av fulare slaget. Ugly Christmas hat är en amerikansk benämning som gränsar till julmössa. Dock så är skillnaden mellan en mössa och utspökad huvudbonad stor. Detta julklappstips fokuserar på att guida till nätets bästa, finaste och skönaste mössor med juliga färger och motiv.

Julmössa LED-belysning

Är det en julmössa med LED-belysning du vill ha? Den här sorten är verkligen för dig som vill synas så mycket som möjligt! Belysningen gör även så att personen syns bättre i mörkret. Tipset här på sidan är en julmössa med totalt 14 LED-lampor som är jämt utspridda över mössan. Ljuslägena är tre till antalet och avgör hur snabbt belysningen blinkar. Ett coolt val av mössa som är gjord i skön akryl

En del tänker på tomteluva som julmössa. Inget fel med det, vi alla har olika begreppsförklaring på samma sorts luva eller mössa.

  • En varm julmössa kommer helt klart göra så julkänslan bli ännu bättre.
  • Roliga mössor som givetvis kommer dra blickarna till sig hos både vuxna och barn.
  • Klipp till på era julmössor i god tid då efterfrågan är stor i juletider.

Kolla även in julmössorna hos;