Chokladkalender Hus - Lauenstein 2023
Adventskalender hus - Chokladkalender 2023

Chokladhus för en annorlunda advent

Om vi har lärt oss något om adventskalendrar genom åren, så är det att de kan ta nästan vilken form som helst. Så varför inte förvandla dem till ett ikoniskt pepparkakshus, men fyllt med lyxig choklad istället? Lauensteiners “Adventshaus” är troligen en av de mest unika och minnesvärda chokladkalendrarna som finns på marknaden inför advent 2023.

Denna arkitektoniska godbit bjuder på en daglig dos av premium praliner och tryfflar, noggrant utvalda för att förgylla varje dag i nedräkningen till julafton. Det faktum att chokladen är alkoholfri gör att det passar som en utmärkt present till barn, och verkligen, till chokladälskare i alla åldrar. Detta chokladhus tar konceptet av en adventskalender till nya höjder, och integrerar den i våra jultraditioner på ett helt nytt och underhållande sätt.

För de som är särskilt förtjusta i choklad har vi också sammanställt Sveriges mest kompletta guide till chokladkalendrar, både för vuxna och barn. Dessa kalendrar utgör i mångt och mycket själva grunden för den adventstradition som vi alla känner och älskar. Så om du söker en unik twist på en älskad tradition, är Lauensteiners “Adventshaus” det perfekta valet för att fira advent med stil.

  • Annorlunda chokladkalender som både är god och ett fint blickfång.
  • Totalt finns tips på långt över hundra adventskalendrar på sajten.
  • Skaffa alltid din chokladkalender i god tid då flera sorter riskerar att sälja slut tidigt.