Ikoniska hattaskar från Acqua Di Parma

Ett set med lite av varje är alltid en bra julklapp som bjuder honom på just det, lite av varje. Önskar du ge bort julklappar som doftar fantastik från ett exklusivt märke så kan vi varmt rekommendera Acqua Di Parma. Men anor på över 100 år så har detta parfymlaboratorium växt så det knackat och sälj idag till 36 länder runt om i världen.

Tre ord som beskriver Acqua Di Parma bra är exklusivitet, kreativitet och hantverk. De tidlösa dofterna har blivit en kär favorit hos så många, som någon gång har haft möjlighet att prova parfymerna. Det är tyvärr långt ifrån alla då märkets produkter är allt annat än billig. Genom att ge något av de speciella jul-seten ger du den lyckligt utvalda att få prova duschtvål, deo-spray, parfym eller vad det än kan tänkas vara i just det setet du väljer. Önskar ni prova lite av varje från varumärket så kan vi varmt rekommendera Acqua di Parma adventskalender/julkalender som verkligen sticker ut som en av de lyxigaste att ge till män.

Kändes julklappstips aktuellt men prisnivån var lite väl hög? Kolla in tipset på Molton Brown. Ännu ett exklusivt märke, men med aningen lägre prisbild.

  • Lyxiga dofter som lätt kan bli nya favoriter. Klipp till på något av Acqua Di Parma boxar som är speciellt utvalda till julen.
  • Butiken i fråga har en massa fina julklappar till män. Se fler av julklappstipsen vi valt ut genom att klicka på taggen här nedanför.
  • Även fast aldrig märket har provats förut så tycker vi det är värt att köpa på chans då det är lätt att bli förtjust i dofterna.