Fylld med 12 produkter – Till kvinnor, män & par

Tycker ni det är lite väl ofta att öppna er erotiska adventskalender varje dag? Lusten är kanske inte alltid där och att ha en kalender som bjuder på nya sexiga leksaker varje dag kan skapa en stress. Vi kan äntligen meddela att e-handlaren Sinful har kommit med en kalender med endast fyra luckor! Perfekt att öppna på söndagar när det är första, andra, tredje och fjärde advent! Ja ni får givetvis öppna er lucka när ni än önskar. Känner det passande en tisdag så kommer det bli den dagen som avslöjar vilka erotiska leksaker som adventskalendern bjuder på.

E-handlaren har även två andra valmöjligheter med erotisk innehåll. Se alla tips på erotiska adventskalendrar & julkalendrar för att jämföra 2020 års utbud på ett ögonblick. En sak alla kalendrar har gemensamt är att produktvärdet övergår priset rejält. Att skaffa erotisk adventskalender är därmed ett utmärkt sätt att utforska olika sexleksaker och andra tillbehör.

Tänk på att denna fyra luckors erotisk julkalender endast finns i begränsad upplaga. Känns den som gjort för er, slå till så snabbt som möjligt.

  • Annorlunda erotisk adventskalender som endast öppnas under fyra dagar i advent.
  • Kalendern kommer säkert bli väldigt eftertraktad så klipp till på ert exemplar idag redan.
  • Tipsa gärna vänner och bekanta om julklappen.se och dess stora guide för att hitta adventskalendrar.