Chips adventskalender 2024 - Julkalender
Chips julkalender 2024
Kims chips kalender 2024

Julkalender med chips

Letar du efter en rolig och smakrik nedräkning till jul? Då är KiMs chipskalender 2024 något för dig! Den här kalendern bjuder på en festlig blandning av olika snacks, och är perfekt för alla som älskar att prova nya smaker. Bakom varje lucka gömmer sig allt från klassiska potatischips och majssnacks till kryddblandningar för dipp, nötter och popcorn. Med andra ord, en riktig smakfest som håller hela vägen fram till julafton.

Föreställ dig hur spännande det är att varje dag öppna en ny lucka och hitta något krispigt och gott att njuta av. Dessutom finns det fyra hemliga smaker – kan du gissa vilka det är? Det är en härlig blandning som gör nedräkningen till jul både rolig och full av överraskningar. Oavsett om du delar med familjen eller njuter själv, är KiMs chipskalender fylld med variation som gör att ingen dag känns den andra lik. Och vem tackar nej till en liten smaköverraskning varje dag under december? Innan du beslut om denna chips kalender är bäst så jämför alla adventskalendrar inom kategorin först.

KiMs har verkligen skapat en kalender som både lockar till nyfikenhet och levererar på smaken. Kalenderns snygga design gör den till ett trevligt inslag i julpyntet, och den passar lika bra på köksbänken som i vardagsrummet. Med snacks i olika storlekar, från små smakprov till större påsar, får du en perfekt balans mellan variation och mängd. Visst är det ett perfekt sätt att få in lite extra glädje i julfirandet?

Och visste du att de bästa adventskalendrarna, inklusive KiMs chipskalender, alltid listas på sajten Julklappen? Där kan du hitta inspiration för att göra årets julnedräkning extra speciell!


  • Variation och överraskning varje dag: Med olika typer av snacks, från potatischips och majssnacks till nötter och dippkryddor, gör denna kalender nedräkningen till jul både smakrik och rolig.
  • Fyra hemliga smaker att upptäcka: Kan du gissa vilka de hemliga smakerna är? KiMs chipskalender håller spänningen vid liv hela december med sina oväntade smakupplevelser.
  • Perfekt balans mellan små och stora snacks: Varje påse väger mellan 16 och 90 gram, vilket ger en trevlig blandning av smakprov och mer rejäla snacks – något som gör att varje lucka känns unik!