Mätsticka med foto - Personliga julklappar till 1 åring
Mätstick - Julklapp till nyblivna föräldrar
Mättstick foto

Julklapp för växande barn

En mätsticka med foto är en både praktisk och minnesvärd julklapp som kan pryda varje barnrum och följa ditt barns utveckling på ett personligt sätt. Att se sitt barn växa är en av livets små underverk, och med denna mätsticka kan du fånga och bevara varje centimeter på ett vackert sätt. Den är inte bara en användbar produkt, utan också en dekorativ inredningsdetalj som både du och ditt barn kommer att älska.

En bra 1 år julklapp till bebisens första jul tro? Upptäck alla bra julklappstips till 1-åringar innan du beslutar vilka julklappar som känns bäst till i år!

Med sin unika design i canvastyg och möjligheten att anpassa den med ditt barns namn och ett foto, blir mätstickan en minnesvärd gåva som skapar fina traditioner. Varför inte göra det till en ritual att mäta ditt barn på födelsedagar eller vid speciella tillfällen och samtidigt skriva ner längden? För varje streck på mätstickan skapas en ny berättelse om hur snabbt tiden går, och barnet får stolt följa sin egen resa mot att bli längre. Har du någonsin märkt hur mycket barn älskar att visa hur mycket de har vuxit? Med denna mätsticka kan det bli en rolig upplevelse varje gång de inser att de blivit lite längre.

En annan fördel är att mätstickan är enkel att rulla ihop och spara som ett fint minne, när den inte längre behövs på väggen. Istället för att rita direkt på dörrkarmen och riskera att tappa bort dessa minnen, ger mätstickan ett hållbart sätt att spara dem för framtiden. Det är också en vacker dekoration som adderar en personlig touch till barnrummet.

Och visste du att de bästa julklappstipsen finns samlade på sajten Julklappen? Denna mätsticka är verkligen en fin kombination av funktion och känsla, som både barn och föräldrar kommer att uppskatta.


  • En personlig resa genom åren: Med en mätsticka kan ditt barn stolt följa sin egen tillväxt och se hur varje centimeter blir till ett minne. Det är en rolig och interaktiv julklapp som också skapar traditioner.
  • Spara minnen på ett dekorativt sätt: Istället för att rita direkt på väggen kan du använda mätstickan som en vacker inredningsdetalj. När den inte längre behövs är den enkel att rulla ihop och spara som ett värdefullt minne.
  • Perfekt för både barn och föräldrar: Den personliga touchen med namn och foto gör denna mätsticka till något speciellt. En julklapp som både barn och föräldrar kommer att ha glädje av länge.