DIY julkalender - Pappershus att fylla själv
DIY adventskalender - pappershus

Julkalender att fylla själv

Ge nedräkningen till julen en extra magisk känsla med en DIY-adventskalender i form av 24 söta pappershus! Med detta kreativa kit får du allt du behöver för att bygga din egen lilla vinterby – perfekt att placera på en hylla, fönsterbräda eller till och med hänga i granen för en riktig julstämning. Varje hus blir en del av en spännande adventsresa, och det bästa av allt? Du bestämmer själv vad som ska finnas i varje hus. Choklad, små pysselsaker eller överraskningar – vad skulle din mottagare tycka bäst om att hitta varje dag fram till jul?

De små pappershusen är enkla att sätta ihop, och med det inkluderade silkespapperet blir varje öppning en festlig upplevelse. Numrerade klistermärken i elegant guld hjälper dig att märka upp varje hus med rätt datum, och de medföljande etiketterna och snöret gör det enkelt att anpassa kalendern precis som du vill. Kanske vill du skriva små meddelanden till varje överraskning, eller bara låta husen tala för sig själva med sina charmiga former och variationer i storlek.

Att skapa sin egen adventskalender är en härlig jultradition, och denna DIY-kalender är ett roligt och engagerande sätt att räkna ner dagarna. Dessutom är pappershusen en fantastisk dekoration i sig – sprider julkänsla och charm till hemmet.

Julklappen tycker att denna DIY-adventskalender är den perfekta presenten för alla som älskar pyssel, kreativitet och julens förtrollande stunder!

  • En personlig nedräkning: Fyll husen med vad du vill – choklad, pyssel eller överraskningar – och skapa en personlig nedräkning till julen, anpassad efter mottagarens smak.
  • Stämningsfull dekoration: De 24 pappershusen skapar en vacker vinterby eller hängs i granen för en unik och stämningsfull juldekoration.
  • Enkelt och roligt pyssel: Med alla nödvändiga detaljer inkluderade är det enkelt att sätta ihop och dekorera kalendern, vilket ger en mysig stund att skapa något personligt och minnesvärt.

Du som ska göra en egen adventskalender gör rätt i att se alla våra tips på DIY julkalender innan du väljer vilken som är bäst.