Skönhetskalendrar 2021 – Med smink och kroppsvård

Antalet valmöjligheter i kategorin sminkkalender är gigantiskt, minst sagt. För att hitta rätt skönhetskalendrar så hjälper det till att se denna guide till 2021 års bästa. Genom att skaffa en bra adventskalender med smink, hudvård eller skönhet av annat slag är detsamma som att skämma bort sig själv under advent. Nästan alla stora märken som Rituals, Lyko, Body Shop, Lumene, Lookfantastic har sina egna skönhetskalendrar. Flertalet av dem erbjuder dessutom fler olika valmöjligheter i varierande prisnivå. Det finns en passande sminkkalender för alla, vilken väljer ni till advent 2021?

Eftersom adventskalendrar är ett utmärkt tillfälle att visa upp sitt produktsortiment så är värdet i kalendrarna ofta väldigt bra. Ett dubbelt produktvärde är mer regel än undantag för de flera skönhetskalendrar. I Vissa fall är innehållet värt upp till fem gånger så mycket som kalenderpriset. Därför är efterfrågan på vissa kalendrar med smink extremt hög. De allra mest värdefulla varianterna riskerar därför att sälja slut. Ett stående råd är att aldrig vänta för länge med att bestämma er, speciellt när det handlar om sminkadventskalender.

Flera av tipsen guidar till mer än en e-handlare som säljer skönhetskalendern. Kolla runt hos samtliga återförsäljare för att alltid hitta det bästa priset på er aktuella sminkkalender 2021.

Samtliga adventskalendrar  – Smink, hudvård & kroppsvård

2021-09-26T17:33:54+02:00

Essie adventskalender

Är det manikyr som står högst upp på skönhetslistan så är det Essie adventskalender som gäller. Snygg i advent är bara förnamnet. Kalender att ge till flickvän tro?

Till butik
2021-09-03T20:17:25+02:00

Sminkkalender

Är det en sminkkalender som inte kostar skjortan du söker efter? Den här kostar 249 kronor och innehåller lite av varje. Finns absolut mer exklusiva men trots det en fin kalender.

Till butik

Sprid tipsen på sminkkalendrar så fler får en finare, skönare och mer spännande advent.

Här finns skönhetskalendrarna 2021 – Populära inköpsställen

Som syntes så går det att hitta sminkkalender & skönhetskalendrar hos flera populära återförsäljare. I den ordningen som råder rankar vi även deras position. Med tanke på utbud, tillgänglighet och pris på kalendrarna 2021. Vilka shoppar besöker du idag?

Direkt till butikens alla kalendrar 2021
Direkt till butikens alla kalendrar 2021
Direkt till butikens alla kalendrar 2021
Direkt till butikens alla kalendrar 2021
Direkt till butikens alla kalendrar 2021

Otroligt utbud 2021 – Sminkkalender för henne

Tror ni att skönhetskalendrar är endast för henne? Visst riktar sin sminkkalendrar till kvinnor och din fru, flickvän, mamma eller syster skulle säkert bli överlycklig åt en sådan adventskalender. Maybelline, Yves Rocher, bareminerals eller Babor. Som syntes av alla kalendertips inom skönhet så är listan av möjliga val lång. Att våga sticka ut från kända märken som hon redan har erfarenhet av är ett nytt sätt att upptäcka nya produkter. Eftersom sminkkalendrar har ett så stort och brett spam när det kommer till innehållet så känns det som ett gyllene tillfälle att upptäcka något nytt.

Den bästa advent ska vara överraskande. Med en exklusiv och fin sminkkalender så kommer dagarna till jul på väldigt spännande. Önskar du skämma bort flickvännen rejält så kombinera en skönhetskalender med något drick- eller ätbart. Chokladkalendrar är det få flickvänner som inte skulle gilla. Se sidan där vi samlat våra bästa förslag på adventskalendrar till flickvän.

Skönhetskalender för honom

För honom finns det också en rad kalendrar. Duschartiklar som duschtvål, bodylotion och ansiktstvätt är en del av innehållet i skönhetskalendern för män som heter Man Stuff. Även kalendrar med badbomber känns väldigt passande att ge män, eller hur känner du?

  • Känns märket värt att utforska närmare är deras skönhetskalender ett utmärkt sätt att snabbt få en bred insyn i deras produktsortiment.

  • Sminkkalendrar är kanske den kategori som är populärast 2021 så det är alltid smart att agera i god tid så inte er favoritkalender med smink tar slut.

  • Nagellack, badbomber, smink, hudvård och mycket annat finns i den här sortens adventskalendrar som alla satsar på skönhet av ett eller annat slag.