Utsökta adventskalendrar 2021 – Med lakrits

Så ni är ute efter den godaste lakritskalender som finns till kalendersäsongen 2021? Vilken som är den allra bästa får ni själv bestämma, men vi guidar till några av de absolut populäraste adventskalendrarna med lakrits. Att välja bland Bülow lakritskalender, Haupt lakrits eller lakritsfabriken är inte alls lätt. Ett standardtips är att upprepa en gammal succé. Har ni provat någon lakritskalender tidigare år som ni varit väldigt nöjda med? Då är det aldrig fel att ge den adventskalendern en ny chans. Varje år så brukar producenterna förnya många av lakritssmakerna. Det är med andra ord ett ypperligt tillfälle att upptäcka nya favoriter när det kommer till smakkombinationer!

I listan nedanför så ser ni några av de kalendrar ni kan hitta hos de svenska e-handlarna. Ger du bort adventskalender med lakrits eller behåller du kalendern själv? Med tidigare år i minnet så är det klokt att skaffa den lakritskalender som känns mest aktuell redan idag. Annars riskerar vi att just den sorten tar slut, och när det är slut så är det tyvärr ofta slut för säsongen.

Förgyll advent med lakrits och hoppas er lakritskalender 2021 kommer smaka godare än någonsin tidigare!

Butiker med bra kalenderutbud – Kolla in lakritskalendrarna

Nedan listar vi några av de butiker som är absolut bäst när det handlar om lakritskalender. Samtliga har ett bra utbud så jämför med fördel e-handlarna för att hitta det bästa priset på din lakrits adventskalender 2021!

Direkt till butikens lakritskalendrar 2021
Direkt till butikens lakritskalendrar 2021
Direkt till butikens lakritskalendrar 2021

Upptäck nya smaker – Med lakritskalendrar

Lakrits är en typiskt svensk smak som mest finns i denna delen av världen. Frågar du många utbytesstudenter och besökande från länder långt bort så har de allt som oftast aldrig smakat lakrits. Därför är det extra roliga att ge bort en lakritskalender till vänner som inte är rädda för nya smakupplevelser. Betyget brukar ofta bli toppen eller botten. Allt däremellan tror vi är mera sällsynt. Men även fast lakritskalendern skulle få ett dåligt betyg så kanske någon i dennas närhet kan få äran att öppna de resterande luckorna i adventskalendern med lakrits.

Även den mest inbitna lakritsfantasten kommer även han eller hon förhoppningsvis få en advent med nya smakkombinationer. Eftersom flera av lakritskalendrarna innehåller helt nya sammansättningar är det ytterst tveksamt om de har smakats förut. Det fina med kalendrar är att de bjuder på ett stort span av sortimentet. Huapt lakrits, Johan Bulow och lakritsfabriken är tre av våra mest klassiska lakritskalendrar. Samtliga har även rykande färska nyheter för 2021 så det är bara vraka och välja.

Hitta rätt lakritskalender – Som är bäst för dig

  • Vanligtvis är valet av lakritskalender lätt då det endast brukar finnas 3-4 adventskalendrar av god kvalité. Gå på ett säkert kort från föregående år eller välj en helt ny sorts adventskalender med lakrits.

  • En stor del av framgångarna adventskalendrarna haft på senaste åren är för att majoriteten av dem är bjuder på ett utmärkt sätt att utforska producentens utbud av produkter eller smaker. Givetvis är lakritskalendrar inget undantag.

  • Eftersom vi känner det är allt större efterfråga på kalendrar av alla slag är det väldigt smart att handla i god tid. Utse de godiskalendrar med lakrits ni vill ha och klippa hem beställningen idag redan. Snygga designer gör att de med fördel kan stå framme och verka lockande tills den första luckan får öppnas!

Sprid informationen om lakritskalendrarna till alla du känner på sociala medier.