julklapp friluftsintresserad

Termos med gravyr i julklapp

Vi är många som kan skriva under på att en höjdpunkt på skogspromenaden är att ta fram sin termos med ryckande varmt kaffe eller varm choklad. Ja hett vatten för den delen för att kunna göra en kopp med sin favoritsort te. Termosen är alltså ett  ryckande hett julklappstips till den som gillar att vara ute i naturen.

De flesta termosar är dock aningen tråkiga kan vi känna. Så varför inte ge bort en sådan som julklapp med gravyr? Butiken som säljer dessa har 13 grunddesigner som du väljer vad som ska graveras i text till. Samtliga är på 0,5 liter vilket är lagom att fylla upp med önskvärd dryck. Är det en jägare som ska få den här julklappen så finns till exempel en termos med en älg. Som bilden visar så finns produkten i fem olika färger och termosarna sägs hålla värmen upp till 6 timmar. Kommer den användas för att hålla drycken kall så är de kylbevarande upp till 20 timmar.

Ett toppentips som vi rekommenderar starkt att ge till alla som du tror någon gång kommer ha nytta av en termos.

  • En perfekt julklapp till personen som gillar friluftsliv och gärna vill ha med sig varm eller kall dryck ut.
  • 5 olika färger, 13 olika designer och 9 olika typsnitt på gravyren gör att det är stor chans att hitta en termos som passar.
  • Storleken är 250 mm hög och diametern är 70 mm vilket gör att den rymmer 0,5 liter dryck.

Se även graverade termosar hos;