Stranger things adventskalender 2023

Julkalender för alla Stranger Things fans

Upplev magin och mystiken från den kultförklarade serien Stranger Things med en specialdesignad adventskalender som tar dig rakt in i Hawkins, Indiana. Denna unika nedräkning till julafton är inte bara en tidsmarkör, det är en handgriplig upplevelse som varje dag ger dig en ny inblick i seriens ikoniska värld.

Adventskalendern är en äkta hyllning till Stranger Things, komplett med 24 noggrant utvalda överraskningar som spänner över en fascinerande mix av produkter. Förvänta dig allt från praktiska och smarta gadgets till exklusiva accessoarer och snygga dekorationer som alla har en härlig dos av 80-talsnostalgi.

Fakta om Stranger Things adventskalender

  • Den är fylld till brädden med autentiska Stranger Things-produkter. Vi talar om 24 olika objekt, bland annat specialdesignade strumpor, en unik julgranskula, kreativa suddgummin och nyckelringar som alla älskare av serien kommer att skatta högt.
  • Mått och specifikationer: Kalendern mäter 33 cm x 24,5 cm x 5 cm och väger in på ett nettovikt av 350 gram, vilket gör den till en robust och gedigen gåva.
  • Det är en officiellt licensierad produkt, vilket garanterar hög kvalitet och autenticitet.
  • Observera att den inte är lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar som kan utgöra en kvävningsrisk.

Denna adventskalender är den ultimata gåvan för alla Stranger Things-entusiaster och erbjuder en månadslång resa som gör väntan på julafton till en spännande och minnesvärd upplevelse.