Kolsyrat vatten med ett knapptryck

Julklappstips på SodastreamFinns det fortfarande personer som köper sitt kolsyrade vatten i livsmedelsbutikerna? Svaret är givetvis ja, annars skulle inte butikerna fortfarande sälja det. Men det känns lite föråldrat att kånka hem flaskor från butiken när det är så enkelt att göra hemma. Vet du någon som inte dricker mycket kolsyrat med fortfarande inte äger en Sodastream? Då har du en julklapp som kommer bespara henne eller honom en hel del pengar och släppande av flaskor.

När det kommer till Sodastream så finns det många olika modeller av kolsyremaskiner. Gemensamt för alla är att de får jobbet gjort, att kolsyra vattnet. De billigaste kolsyremaskinerna är de som känns mest plastiga. Personligen så tycker jag modellen Power är en prisvärd maskin som har en snygg design.

Överväg också om du ska ge några flaskor med smaksättning. Då blir det lätt att göra egen läsk. Det har aldrig varit mer praktiskt att göra eget bubbelvatten.

Till denna julklapp så passar det ypperligt att ge dricksglas med gravyr. Kolla in det julklappstipset samt de andra tipsen på olika sort glas.

  • En kolsyremaskin från Sodastream hör hemma i alla hem där det dricks kolsyrat vatten.
  • Skippa de allra billigaste kolsyremaskinerna då många av dem känns oerhört plastiga.
  • Har du ingen Sodastream själv än så är det aldrig fel att unna sig en egen julklapp.

Ett bra utbud av kolsyremaskiner finns även hos;