Snygga Powerbank som går att köpa med gravyr

Powerbank med gravyrHar du varit med om känslan när mobilens batteri tar slut när det absolut inte får göra det? De flesta kan säkert skriva under på det och dagens mobiltelefoner kräver rätt så mycket ström, på grund av de många och krävande apparna. Även fast batterierna har blivit starkare så känns det som antalet timmar ett fullt laddad batteri räcker.

SÅ hur löser vi problemet? Genom att ge bort en Powerbank i julklapp! Är den dessutom snygg och personlig så gör det ju absolut inte saken sämre. Julklappstipset passar ypperligt att ge till den som ofta brukar råka ut för soppatorsk i batteriet. Något att överraska flickvännen med som julklapp tro?

I skrivande stund finns det 9 olika Powerbanks som går att beställa med en graverad text. Priserna ligger från 295 kronor upp till 795 kronor för de starkaste produkterna.

Är inte gravyr någon som föredras så kolla in tipset på den stenformade powerbanken. Hur snygg som helst och en julklapp som många kommer bli glatt överraskade åt att få på julafton.

  • Att alltid ha ström nära tillhands är förmodligen extra viktigt för alla som pendlar med buss eller tåg.
  • En Powerbanks styrka varierar en hel del så tänk till på hur mycket ström som behövs.
  • Flera julklappstips på graverade julklappar finner du genom att klicka på taggen här nedanför.