Pingisbord i julklapp

Pingpongbord i hemmet

Pingis eller bordtennis var en stor sport i Sveriges på slutet av 1990-talet då Sverige hade flera stora världsstjärnor med JO Waldner i spetsen. Under 2019 så fick vi en hint av att en ny storhetstid inom pingisen kan vara på väg tillbaka. Mattias Falck gick under året hela vägen till final i individuella världsmästerskapen! Väl där blev det förlust med sportens stora gigant de senaste åren, Ma Long från Kina.

Framgången som Mattias lyckades med kommer garanterat ge pingisen ett rejält uppsving. Och visst är det en rolig sport? I jämförelse till tennis och andra svårare sporter så kan i det närmst alla spela pingis. Att satsa på ett pingisbord i julklapp är något hela familjen kan ha glädje av. Väljer du julklappstipset så se till att skaffa alla andra julklappar som behövs med pingisracket, bollar och så vidare. Eller ja ett bord, racket och boll är faktiskt det som krävs för att sätta igång och spela.

Prisklasserna på borden varierar kraftigt från med ett tips från en gammal pingisspelare är att skippa de allra billigaste. Räkna med mellan 3000-5000 kronor för ett bord av helt okej kvalité. Tveka inte att mejl butiken i fråga vid några som helst frågor.

  • Pingis är en sport som alla kan spela så gör det till en julklapp till hela familjen.
  • Fundera om pingisbordet ska stå inne eller ute för att sedan välja modell. Utrymme är viktigt för att spelet ska bli så roligt som möjligt.
  • En rolig aktivitet som garanterat kommer vilja provas redan på julafton. Utmana varandra och ta fram julens pingismästare.