Luftballong i julklapp

Luftballong i julklappHär har du en lugn upplevelse som kommer ge ett otroligt pirr i magen, på ett härligt sätt. Tänk dig in hur det är att sväva tyst på 1000 meters höjd. En dröm för många av oss och genom att välja den här fantastiska julklappen kommer drömmen bli till verklighet för någon.

Är det en julklapp till paret du letar så klipp till på två värdebevis. De får sedan själva välja ut en helg när de vill flyga luftballong. Inte det billigaste valet du kan göra då varje “biljett” kostar 2499 kronor, men oj vilken upplevelse. Något som kommer bestå i minnet under resten av livet, kan vi i det närmaste lova.

På vintern är tyvärr inte det möjligt att flyga luftballong. Kanske tur det då det väl ska vara en skön upplevelse när det är varmt och skönt? Tillgängligheten sägs vara mellan maj till september vilket säkert varierar en del mellan de olika orterna. Vart går det att flyga ballong då? På totalt 13 olika platser i landet där våra största städer Stockholm, Göteborg och Malmö är med.

Ett oerhört cool julklapp att ge för dig med pengar och som vill överraska maximalt.

  • De som provat flyga luftballong säger att det är en extremt cool känsla som måste upplevas.
  • Fin julklapp som kostar en hel del men kommer garanterat bli ett minne för livet.
  • Se flera julklappstips på upplevelser genom att välja taggen här nedanför.