Projektbeskrivning

Lego adventskalender & julkalender 2022

Byggande advent – Lego julkalender 2022

Det är få byggelement av plast som är lika kära som Lego. Visst är det inget snack om den ståndpunkten? Därför är det många tusental som vill skaffa Lego adventskalender 2022 till sina barn. Från år 1949 har det danska företaget Lego växt och blivit synonym med extrem noggrannhet och underhållning i världsklass. En sak vi kan vara säker på när det kommer till adventskalendrarna från Lego är att de är skapta till perfektion. Alla legobitar passar precis bra som de någonsin kan göra.

Vilka Lego-kalendrar finns det för 2022 då? En rad och här redogör vi för några av dem;

Lego adventskalender Harry Potter

Den mest magiska kalendern som består av 6 minifigurer samt en massa annat roligt från Harry Potters magiska värld. Låt barnet återskapa den magiska julbalen, bit för bit.

Lego Friends adventskalender

Alla ni som haft byggsatser från Friends-serien förut vet hur uppskattade de här. I just denna adventskalender finns leksaker som passar till tre olika miljöer i serien som är: Emmas sovrum, tomtens verkstad och vinterland. En vintrig kalender som rekommenderas från 6 år.

Lego City adventskalender

Med totalt 236 delar fördelat på 24 luckor så är denna barnkalender ett utmärkt val för att underhålla på bästa sätt. Det mesta går i ren julanda och vi kan tänka oss det kommer bli en bra uppladdning inför julafton.

Lego Star Wars 2022 adventskalender

Äntligen är det dags att bege sig in i Star Wars och bekämpa ondskan. I Starwars-kalendern från Lego finns bland annat ett byggbart rymdskepp och fordon. Kan denna kalender vara en av årets mest eftertraktade från barnen tro?

Vi guidar till många adventskalendrar till barn. Ta en skaffa en bra överblick om vilka möjligheter det finns att skämma bort ert barn med i år innan ett slutgiltigt beslut fattas.

  • Adventskalendrar med Lego är extremt populärt och finns i väldigt många olika inriktningar.
  • Beroende på serie så har kalendrarna olika rekommenderad ålder för barnen.
  • Listan fylls på med nya varianter så fort vi får syn på några i den svenska e-handeln.

Vart handlar du Lego adventskalender 2022 till billigast pris just nu?

Alla kalendrar finns här (boozt)
Alla kalendrar finns här (Buyersclub)
Alla kalendrar finns här (Shopping4net)
Direkt till butikens alla kalendrar 2022
Skaffa lego adventskalender här (Åhléns)