Köksalmanacka 2020

Almanacka 2022 med egna foton

Det känns så mäktigt att säga det, 2021. Nyss var det väl millennieskiftet för tusan!? Faktum är att när vi firar jul i år så är det endast 7 dagar kvar på detta decennium. Snart är det tag och hej med “10-talet” och vi vänder blad och ser vad kommande 10 år bjuder på. Ja ett år i taget då, vi startar med välklingande år 2022. Så vad finns det för julklappar att ge till nya året? En almanacka med foton! Det blir julklappen som räcker hela 2022 och pryder väggen i köket eller vilket rum almanackan än placeras i.

Välj ut den bästa bilden från respektive månad från året som gått. Eller sök på Google efter fina naturbilder som är signifikativa för respektive månad. Julklappstipset står högt i kurs hos alla föräldrar att få från deras dotter, son eller barnbarn.

Gillar du att ge fotojulklappar? Kolla tipset på fotokudden. Vi tror att denna sortens julklappar kommer vara extra populära just till den stundande julen.

  • När vi sammanfattar ett år, och i detta fallet ett årtionde, så gör sig fotojulklappar extra bra.
  • Känner du inte att några foton i mobilen dyker så går det alltid att surfa runt på internet och hitta några passande kort.
  • Bra priser på strax över hundralappen gör det möjligt att beställa till flera personer samtidigt.