Kabinväska i julklapp

Kabinväska i julklapp

Letar du julklapp till personen som gillar att resa? Är det mycket weekendresor till spännande städer i Europa som mestadels flygs iväg på så är en kvalitativ kabinväska ofta tillräckligt. Flertalet flygbolag kan ta ut hutlösa priser för att checka in stora resväskor, som kan behövas vid längre resor. Det är lätt att missförstå hur mycket som faktiskt går ner i en fullstor (maximala mått) kabinväska. Kläder, necessär, skor och ytterkläder är ofta det som behövs för att vara på resande fått i 2-3 dagar.

Prisnivåerna många och just den kabinväska vi valt till detta julklappstips heter “Zero Halliburton” och går loss på nästan 7000 kronor. Det absolut dyraste valet hos butik som säljer julklappen, men oj vad lyxig den ser ut va!? Ska du ge en resa så är den här sortens julklappar klockrena att förberedda personen på resan.

Se även passfodralen som går att få graverade. Ett julklappstips som kommer falla precis in i smaken till upptäcktsfärder världen över.

  • En fullstor kabinväska rymmer mer än man tror och räcker ofta mer än väl till kortare resor.
  • Vi reser mer än någonsin och flyget blir allt mer tillgängligt. En julklapp som kommer bli använd förr eller senare alltså.
  • Satsa på kvalité och hoppa över de billigaste kabinväskorna och inrikta julklappen på mellan till dyr-segmentet.