Jultröjorna på bilderna och många andra designer finns hos;

Snygga, fula, snuskiga och roliga jultröjor – Till kvinnor, män och barn

En trend som håller på att ta Sverige med storm är att det blir allt vanligare att fira jul i en jultröja. Tröjorna som har juliga motiv är lätta att tycka om, inte minst för att det finns en jultröja till alla! Utbudet är stort och motiven samt färgerna finns i hundra och åter hundratals designer.

Grundtanken när jultröjorna först blev populära i USA var att en riktigt jultröja skulle vara löjligt ful. Färger som inte smälter ihop alls och med stora motiv av en tomte, ren, eller annat som är typiskt för julen. Allt eftersom allt fler ville ha en tröja som endast var till julen så ökade utbudet drastiskt. Nu är det här med “fula jultröjor” lite sisådär och många av de designer vi finner hos svenska webbshoppar är riktigt snygga.

Se vår stora guide till jultröjor för att snabbt skaffa en bra överblick över vilka jultröjor som finns tillgängliga i år.

Jultröja med tema från tv-spelens och filmernas värld är väldigt populärt. Stålmannen, Batman eller Super Mario pryder en hel del stilrena jultröjor. Vi tippar på att det stora genombrotten för jultröjor i Sverige kommer nu till julen. Antal julfester med “jultröjetema” blir förmodligen fler och är ett enkelt sätt att skapa en magiska julkänsla på festen.

Sprid mer julkänsla – För in jultröjor i släkten

Hade ni tänkt smyga in den traditionen med jultröja i er familj/släkt? Att ge bort en jultröja som julklapp kan vara ett första steg. Någon lär vara först så att säga. En julig tröja är också en utmärkt tidig julklapp att ge direkt på morgonen. Julklädseln är fixad och vem tackar nej att mysa hela dagen lång i en ny och fräsch jultröja?

Vill ni ta det hela ännu lägre så passar det perfekt att kombinera tröjan med en skön julmössa. Mössorna har julmotiv och är likt tröjorna svåra att missa.

  • Denna julen tror vi kommer innebära ett genombrott för jultröjorna så skaffa era favoriter i god tid.
  • Julfirande ska vara avslappnad och att välja att bära en jultröja är både mysigt och sprider en härlig julkänsla.
  • Många modeller är Uni-sex och passar lika bra till kvinnor som till män. Även gott om jultröjor för barn.

Kolla även in ett stort sortiment jultröjor hos;